Vi är mycket stolta över att vara en del av detta projekt.
8 maj, 2017
UPB har fått utmärkelsen Gasellföretag 2018!
29 oktober, 2018

Se HIT.. vi söker arbetsledare!

Vi växer – vill du bli en del av vårt team?

Just nu utökar vi vår organisation och till detta söker vi därför arbetsledare till större byggprojekt

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare bildar du ett team med Platschefen. Du kommer planera, leda & fördela arbetet gentemot våra egna hantverkare och underentreprenörer. Du ansvarar i första hand för produktionen och kvalitetsförsäkringen ute på arbetsplatsen. Det innefattar även lättare ekonomiavstämningar/budgetuppföljningar med platschefen, hantering av verktyg och planering av personal.

Vem är du
Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för såväl medarbetare, kund och allmänhet. Vi ser gärna att du har en hantverkarbakrund eller tidigare erfarenhet av arbetsledning. Du har god datorvana, B-körkort & erfarenheter av Office programmen. Ytterligare datakunskaper är meriterande.

Hos oss
Vi driver just nu tre lite större projekt och ser att orderingången är vidare god. Vi är en härlig mix mellan killar och tjejer där alla är delaktiga och guidar företaget i den riktningen vi vill. För rätt person ser vi inga hinder för utbildning och andra goda förmåner.

Om du känner att detta är du mejla oss här direkt: ansokan@upb.se

 

 

Vi växer – nya roller

Jobbar du inte med detta idag? Vi ser inga hinder att vi tillsammans med dig utvecklas in i nya roller. Så tveka inte  att ta en första kontakt.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.